LEIRIKIRJE

8.2.2010

LEIRIKIRJE

 

Kiitos ilmoittautumisesta ratsastusleirille! Olet sydämellisesti tervetullut!

 

Leirillä ratsastetaan kaksi tuntia päivässä tasoryhmissä. Esteleirillä hypätään vähintään yksi tunti päivässä. Yleis/esteleirillä voit valita haluatko päivän toisella tunnilla hypätä vai mennä koulua. Ne, jotka haluavat hypätä, saavat hypätä vähintään yhden tunnin päivässä kuten esteleirilläkin.

 

Kaikki estekorkeudet määritellään ratsastajan taitojen mukaan, joten kenenkään ei tarvitse pelätä joutuvansa hyppäämään liian isoja esteitä.

 

Muut tunnit ovat vaihtelevia: koulua, istuntatunteja, puomiharjoituksia, leikkitunteja ja maastoja.

 

Kaikilla leireillä voi suorittaa merkkejä. Merkkisuoritustoiveista kannattaa kertoa heti leirin alussa niin saamme merkkikokeet järjestettyä.

 

Vapaa-ajan ohjelmiin kuuluu mm. leikkejä ja pelejä, uintiretki, vapaaehtoinen leirikaste, mahd. iltanuotio ja hevosten ja koirien hoitoa niin paljon kuin haluat. Päivittäin opiskellaan myös teoriaa mielenkiintoisista aiheista.

 

Ota mukaasi: ratsastusvarusteet( ellet omista, verkkarit ja kumisaappaat käyvät. Kypäränkin voi lainata tallilta.) , makuupussi tai lakanat, yöpuku, peseytymisvälineet, aurinkovoidetta, uimapuku, pyyhe, vapaa-ajan asu, jotkut ”huonommat ” vaatteet, hanskat ja vähän taskurahaa. ( Leirillä on kioski ).

 

Leiri alkaa maanantaiaamuna n. klo 9.00, mutta edellisenä iltanakin voi jo tulla klo 19.00 jälkeen.

Vanhemmat voivat vierailla leirillä milloin vain, mutta kannattaa ehkä soittaa ja kysyä miten leiriläinen on parhaiten paikalla. Keskiviikkoiltana ainakin olemme yleensä uimassa Naarjärvellä.

 

Leirikilpailu pidetään yleensä viimeisenä päivänä, mutta siihenkin voi tulla poikkeus, jos joku leiriläinen esim. lähtee aikaisemmin pois. Kilpailun ajankohdasta tiedotetaan kyllä leirin aikana. Vanhemmat ovat tervetulleita katsomaan kilpailua. Kilpailussa kaikki osallistujat palkitaan ruusukkein.

 

Hoitohevoset jaetaan leirillä ensimmäisenä päivänä vasta sitten, kun kaikki ovat paikalla, joten niitä ei kannata kysellä etukäteen.

 

Tervetuloa! Upeat elämykset odottavat sinua!

 

Toivottavat:

 

Katriina, Annu, Maarit

 

Muu henkilökunta, hevoset, koirat ja kissat