Talliesittely

Melkkilän Ratsutalli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu Perniössä Varsinais-Suomessa

Puhelinnumerot:

  • 040 - 577 9073, Annu
  • 040 - 546 8627, Jussi
  • 040 - 573 5812, Katriina ( Nabris)

Sijainti

3 km Perniön keskustasta, 25 km Salosta Tammisaaren suuntaan, 130 km Helsingistä, 75 km Turusta.

 

Henkilökunta

- Anna-Maija Melkkilä, agrologi, ratsastuksenohjaaja, estetuomari, vastaa ratsastuksen opetuksesta, tekee tallityöt viikonloppuisin ja loma-aikoina. ( 040-577 9073 )

- Juha Melkkilä, agrologi, maanviljelijä,estetuomari, vastaa rehuhuollostaja hevosten kengityksestä. ( 040-546 8627 )

- Maarit Alhokoski, ratsastuksenohjaaja, ratsuttaa yksityishevosia. ( 040 - 561 0636)

- Katriina Melkkilä, kilpaillut esteitä nuorten GP-tasolla ja kansainvälisellä tasolla. Ollut töissä ja valmentautumassa saksalaisilla kilparatsastustalleilla. Opiskelee parhaillaan ratsastuksenohjaajaksi. Pitää satunnaisia ratsastus- ja valmennustunteja. Ratsuttaa ja kilpailuttaa yksityishevosia. ( 040-573 5812 )

 

 

Tallialue

Tällä hetkellä hevoset asuvat kolmessa eri tallirakennuksessa.  Vanhoissa ylä- ja alatallissa asuvat lähinnä ratsastuskoulun opetushevoset. Uusin talli on otettu käyttöön tammikuussa 2007. Se on tarkoitettu etupäässä yksityishevosille ja kilpahevosille.  Karsinat on rakennettu muovilankuista ja jokaisessa karsinassa on ikkuna ulos ja oma loisteputkivalaistus, joten karsinat ovat hyvin valoisat. Uudessa tallissa on vesiboxi, rehuvarasto, katettu lantala, lämmin satulahuone, loimien kuivatushuone, loimipesukone, wc, suihku ja keittiö. Suora käynti tallista maneesiin. Kaikki Melkkilän Ratsutallin karsinat täyttävät kokonsa ja käytäväleveyden puolesta EU-vaatimukset.

Putkitarhoja 5 kpl, muita tarhoja 5 kpl. Kesällä paljon laitumia. Maneesi 24x48 m. Katsomo. Uusi aidattu ulkokenttä 40x70 m. Pitkä vesihauta. Monipuolinen hyvä estekalusto. Kouluaidat. Runsaasti maastoja ja joitakin maastoesteitä. Kaunis kartanoympäristö.

Yksityishevospaikat

Täysihoitopaikan hinta on 1.4.-16 alkaen 445-485 €/kk. Täysihoitoon sisältyy: ruokinta kolme kertaa päivässä (tuoreheinä, racing prix,)tarvittavat kivennäiset omistaja hankkii itse, kuivaheinäruokinta mahdollista lisähintaan, tarhaus, hevoset haetaan talliin iltapäivällä tai vasta illalla, jos asiakas toivoo. Kesäaikaan mahdollista päästä laitumelle yötä päivää. Myös päivällä laiduntamismahdollisuus asiakkaan toiveen mukaan. Loimitus haluttaessa 1.10 - 30.4. välisenä aikana,myös kesäaikana eri maksusta,  karsinan siivous, kuivikkeet. Maneesin käyttö. Tallilta on mahdollista saada kengityspalvelut lisähintaan ellei halua käyttää omaa kengittäjää. Myös muita lisäpalveluja on mahdollista saada lisähintaan.

 

Maneesi

Maneesimaksu sisältyy karsinapaikan hintaan. Maneesin pohja on uusittu kesällä 2013 ja siellä on nyt geopat-pohja, joka on mahdollisimman ystävällinen hevosten jaloille. Tuntien aikana maneesissa saa olla enintään 2 yksityistä. Ulkopuolisilta maneesin käyttö maksaa seuran jäseniltä 12 € kerta, ei-jäseniltä 15 €/ kerta. Kokovuosikortti on 360 €, kuukausikortti 40 €. Käteismaksut laitetaan joka kerta maneesissa olevaan postilaatikkoon kirjekuoressa ja kirjekuoren päälle maksajan nimi ja päivämäärä.   Normaalin ratsastustunnin hintaan sisältyy maneesimaksu, samoin Anna-Maija Melkkilän ja Katriina Melkkilän pitämiin valmennuksiin. Vieraiden valmentajien valmennushinnat eivät sisällä maneesimaksua, joten se on maksettava erikseen. Hevosen lanta on korjattava välittömästi maneesissa oleviin kottikärryihin.