Leirit poikkeusoloissa

Kesän 2020 leirit järjestetään noudattaen seuraavia varotoimia koronavirustilanteen vuoksi: 

MAJOITTUMINEN 
Leiriläiset majoitetaan 2-3 hengen huoneisiin niin, ettei kukaan nuku lähellä toista. Poikkeus: sisarukset. Lähellä asuvat voivat halutessaan yöpyä kotona, jolloin he saavat alennusta leirin hinnasta. Ilmoitathan ennen leirimaksun eräpäivää, jos nukut kotona. 

RUOKAILUT 
Ruokailut järjestetään kahdessa ryhmässä noudattaen turvaetäisyyksiä. Sään salliessa ruokaillaan ulkona. 

SAAPUMINEN LEIRILLE 
Vanhemmat saavat tuoda lapset pihalle, mutta vanhemmat eivät voi tänä kesänä tulla leiritaloon sisälle. 

KÄSIEN PESU 
Käsiä pestään mahdollisimman paljon sekä tallilla, että talossa. Leiriläisille on varattu nestesaippuat, käsidesit ja paperipyyhkeet. 

LEIKIT 
Kaikki yhteisleikit ovat sellaisia, ettei tule lähikontakteja. Myös nuotiopaikka on järjestetty niin, etteivät leiriläiset istu lähekkäin. 

TALLI, HEVOSTEN HOITO JA RATSASTUS 
Ratsastustuntien suhteen on annettu ohjeet jo aikaisemmin keväällä ja ne löytvät mm. tallista ja kotisivuilta. Leiriläiset saavat hoitaa ja satuloida hevosia itse. 

Leirille ei saa tulla, jos itsellä tai perheenjäsenellä on vähäisiäkin hengitystieinfektion oireita. 

Olemme hyvin joustavia äkillisten muutosten suhteen poikkeustilanteesta johtuen ja mahdollisissa sairastumistapauksissa leirimaksut palautetaan. Tallillamme kaikkien terveys menee tärkeimpänä asiana kaikkien muiden asioiden edelle. 

Jos olet sitä mieltä, että et halua tulla leirille koronatilanteesta johtuen, peruuta leiri mahdollisimman pian. Talli tekee kesän muut suunnitelmat leirien osallistujamäärien mukaan, esimerkiksi pidetäänkö leirien lisäksi muita tunteja. 

Järjestetään yhdessä mahdollisimman turvalliset ja ihanat kesäleirit!